donderdag 3 september 2015

BOEK / MART SMEETS / JEUGD / AANRADER: 'Het Beste Ooit van Mart Smeets' & Bert Wagendorp & Jacob Bergsma

Wat iemand ook over Mart Smeets moge denken - schrijven kan hij; ik heb tientallen boeken van hem op de plank staan, en vrijwel alles gelezen. Nu dus een 'Very Best of', dus eigenlijk een goede samenvatting - door Jacob Bergsma - vvan dat werk, natuurlijk tevens geschikt als 'Teaser' voor mensen die de schrijver Mart Smeets nog niet kennen - en in een moeite door een hoop sportgeschiedenis tot zich willen nemen...een aanrader dus!


The Best of Mart Smeets in bijna drie minuten

Voor Topsport Amsterdam maakte Fabric een kort video-overzicht van de presentatie van ‘Verhaal halen – The Best of Mart Smeets’. De presentatie werd gehouden in de Heineken Experience in Amsterdam.

Deel!
Clipje van de presentatie van het nieuwe boek

Deel!
FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterest


Presentatie ‘Verhaal halen – The Best of Mart Smeets’

In Amsterdam krijgt Mart Smeets het eerste exemplaar van het boek ‘Verhaal halen – The Best of Mart Smeets’ uit handen van Kees Jansma. Jacob Bergsma heeft de samenstelling van het boek voor zijn rekening genomen. En dus is er veel aandacht voor basketball: Michael Jordan, Tom Chestnut, Mike Rowland, Swen Nater, Hamilton 1976, Real Madrid – Levi’s Flamingo’s en Ton Boot.MerijnSoeters-1776

 Voor de jonge - nog niet - lezers; de 'man op rechts' is Bert Wagendorp, een in mijn ogen fantastische schrijver. Iedere jonge sportliefhebber zou in ieder geval het korte verhaal 'de Zwever' moeten lezen!!!

Mijn recensie van dat korte verhaal leest u    ---  Hier  ---



Geen opmerkingen:

Een reactie posten