vrijdag 4 september 2015

DBL / NIEUWS / WEERT: Eerste training nieuw seizoen BSW

Artikel overgenomen van:  'headlines.nlhttp://www.headlines.nl/a/10601934/'

31-08-2015  | 20.50 uur
WEERT - Onder leiding van de nieuwe coach Pascal Meurs startte de selectie van BSW maandagavond het nieuwe seizoen. In sporthal Boshoven werkte de groep de eerste gezamenlijke training af.
Mix van routiniers en talen
t

In het bijzijn van een handjevol fans werd voor het eerst getraind. Joost Padberg, Roel Aarts, Daan Rosenmuller, Jeremy Ormskerk, Akeel Eduardo en Mactar Faye zijn ook de komende competitiejaargang te bewonderen in de Weerter ploeg. Daarnaast verwelkomt de club drie nieuwe aanwinsten: Jeroen van Vugt, Dyon Halman en Rens van Ravensteijn. De nieuwe selectie vormt, samen met trainer Pascal Meurs, de basis voor een mix van ervaring en talent. Dat moet bijdragen aan het opleiden van talent en het spelen van aantrekkelijk basketbal.

BSW gaat net als vorig seizoen, naar verwachting financieel een moeilijk jaar tegemoet. Hoofdsponsor Maxxcom haakte afgelopen seizoen door een faillissement af, waardoor de club veel inkomsten misliep. De club is daarom onlangs een interactieve campagne gestart om samen met businessclubleden en zowel nieuwe als gevestigde sponsoren de handen ineen te steken voor een sterk collectief: Samen sterk voor BSW. De Weerter basketbalclub verkoopt virtuele vierkante meters van het speelveld. Deze stukjes court worden dan voorzien van bedrijfslogo.

Maandagavond werd een scherpe training afgewerkt. Op woensdag 9 september volgt de eerste serieuze test. Dan speelt BSW in sporthal De Bengele in Nederweert een oefenwedstrijd tegen Cuva Houthalen uit België. Aanvang: 20.00 uur. Op zondag 20 september volgt de jaarlijkse open dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten