dinsdag 11 oktober 2016

HUMOR DWDD LUCKY / ALS HET NIET ZO TREURIG WAS...: 'Liefdesduet van Trump en Clinton Viral Worldwide'



Originele post van    ---  Hier  ---    Ik 'pikte' onderstaande tekst van:

NRC.nl


Lucky TV liefdesduet Clinton en Trump wordt wereldwijd bekeken

Het fragment van LuckyTV waarin Clinton en Trump “Time of My Life” zingen is een wereldwijde hit. Het duet wordt opgepikt door grote internationale nieuwssites, entertainmentblogs en ontelbaar veel gedeeld op social media.






Het LuckyTV-fragment van gisteravond waarin Clinton en Trump een liefdesduet zingen, wordt wereldwijd bekeken en massaal gedeeld via social media van de VS tot aan Nieuw-Zeeland. Clinton en Trump zingen samen (I’ve Had) The Time of My Life, gemonteerd met de beelden van het vlijmscherpe verkiezingsdebat van afgelopen zondag.
Direct na de televisiepremière bij De Wereld Draait Door ging het duet razendsnel de wereld over. Tot nu toe is het fragment tienduizenden keren gedeeld op social media door onder meer verschillende nieuwssites als CBS News en entertainmentblogs als BuzzfeedCBS Newszegt de humor van LuckyTV wel te kunnen waarderen. Het fragment is direct te zien op de homepage van Buzzfeed met de titel dat het hilarischis om te bekijken. Zo merkt de New Zealand Herald op hoe het duet almeer dan 22 miljoen keer is bekeken.”
Hollywoodcelebrity Paris Hilton tweette zelfs: ---  Hier  ---
Hoewel het verkiezingsdebat zich centreerde rondom politieke kwesties, was het voornamelijk een groot moddergevecht. Wie het debat heeft gezien, zal zich een hoop steken onder water herinneren.
In LuckyTV neemt maker Sander van der Pavert verschillende politici en alledaagse kwesties op de hak, aan het einde van De Wereld Draait Door.The Huffington Post beschrijft het LuckyTV-fragment als:
“Van de Pavert transformed Trump’s pursed lips and Clinton’s passionate hand gestures into one of the most beautiful duets of our time ― the best thing yet to come from the 2016 presidential election.”
Bekijk ook de opvallendste momenten uit het tweede televisiedebat terug.










**
Update 2016-10-10 , 22:11h

Valentijn Lietmeijer heeft gereageerd op een reactie hierop.



DWDD
1 uur
Sander van de Pavert zat vanavond aan tafel om te praten over zijn wereldwijde viral. Ook liet hij nog twee andere duetten met Trump en Clinton zien!



Trump & Hillary - Up Where We Belong (LuckyTV duet pt. III)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten